Twitter

diumenge, 25 de novembre del 2012

NOVETAT: GYMFACE

Hola de nou clients, seguidors, socis i simpatitzants,

En la nostra recerca constant de nous mètodes dins el món de l'estètica i també de les teràpies em fet un descobriment ABSOLUTAMENT FANTÀSTIC!

Es tracta del GYMFACE un petit aparell que, mitjançant un exercicis, ens ajuda a activar els músculs de la cara i del coll de manera natural.
Sabem que el pas del temps i els modes de vida sedentaris afecten directament a la musculatura. Els músculs de la cara  no son una excepció i son aquests músculs els que ens donen un millor o pitjor aspecte.
Gymface és un aparell creat especificament per a exercitar aquests músculs i els resultats son TOTALMENT ESPECTACULARS que inclouen la millora de la pell, potenciació dels trets facials i la marca de l'expressió natural.

Però la cosa no s'acaba aquí. Gym face també te propietats terapèutiques com la reducció de l'estrés,  la reducció del bruxisme i  d'altres aplicacions sorprenents. Cada aparell ve amb un grup d'exercicis que s'han de fer diàriament durant tan sols dos minuts i mig. Els resultats estan totalment garantits.

Aquí teniu el vídeo de demostració extret de la web dels seus creadors on hi ha una petita demostració i explicació.


El Gymface ja està disponible a Bellesa Salut. Demaneu informació i compreu-ne un, us garantim que nos us en penedireu.

Salutacions.

L'equip de Bellesa Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada