Twitter

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Be, ja era hora no?
Tornem amb molta força i amb novetats espectaculars, SEMPRE per millorar el benestar dels que ens sou fidels i dels que ens voleu conèixer.
Aquest cop tenim DUES GRANS NOVETATS per anunciar com son la Carboxiterapia facial i la Carboxiterapia corporal que tot seguit passem a explicar-vos.

Carboxiterapia facial  

La Carboxiterapia indolora, tractament innovador sense efectes secundaris.
Mètode no quirúrgic ràpid,còmode i indolor. A través del CO2, s’activa  la micro circulació, l'oxigenació i per tant millora la fermesa i to de la pell, a través de la producció de fibres col · làgen i elastina.
Excel·lent procediment combinat amb tant tractaments mèdics PRP, vitamines, Aminoàcids o àcid hialurònic, com estètics de cabina.
Rejoveniment i reafirmació de l’oval facial, efecte lifting tensor en coll i escot i millora la col·loració de les ulleres.



Carboxiterapia corporal  

Bona opció per reafirmació i únic tractament d’estries.
És excel·lent per la flaccidesa amb o sense greix localitzat com a papada, braços i cara interna de cuixes.
Pel seu efecte lipolitic, a través de la millora de la circulació i del trencament dels adipocits, obtenim bons resultants en cel·lulitis i greix corporal. Es pot combinar amb mesoterapia corporal, LPG, ultratone, drenatge limfàtic i d’altres, per optimitzar resultats i personalitzar tractaments.


Ja ho veieu, ens ha costat un xic tornar però quan ho fem, hom fem ben fet.
Esperem veure-us ben aviat perquè pogueu gaudir de tots els nostres avantatges.

Una abraçada i fins aviat.

L'equip de Bellesa Salut.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada